Bradeni.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bradeni - Sibiu!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bradeni - Sibiu!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bradeni - Sibiu!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Bradeni - Sibiu.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Bradeni, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Bradeni judetul Sibiu, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Bradeni? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Bradeni!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Bradeni - Sibiu? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Bradeni.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Bradeni! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Bradeni - Sibiu si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Bradeni - Sibiu, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre BradeniPagina in care spui si gasesti totul despre Bradeni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bradeni - Sibiu!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bradeni - Sibiu!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Bradeni - SibiuIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Bradeni - Sibiu

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Bradeni - Sibiu isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Bradeni - Sibiu isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Bradeni - Sibiu. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
BradeniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Bradeni

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

comuna Bradeni

Dragii mei sa va spun eu cum sta treaba in comuna bradeni:mita,coruptie,abuz in serviciu,braconaj....organele din bradeni: primarul dobre aurel-asi bate joc de cetateni,indiferent de ce etnie sunt.fac apel la organele competente din bucuresti,sa se verifice unde sunt banii alocati de uniunea europeana,unde sunt ajutoarele sociale alocate oameniilor fara venituri?va spun eu:in buzunarul primarului.de unde si facut atata avere primarul,dintrun salariu pe luna de primar?nu cred..sa se verifice muncitorii la negru,pe care ai detine dobre,sa se verifice cum braconeaza dobre animale fara aprobare..Sef postului de politie Tugui florin,din bradeni: pai este cam asa,politia in bradeni exista numai pe foai de ridicare a salariului,in rest indiferent de incident,tentativa de omor,viol sau orice sesizare pe care o face un cetatean din bradeni,indiferent de gravitatea situatiei,indiferent de strigatul de ajutor catre politia bradeni vei primi acest raspuns:VENITI DIMINEATA SA DEPUNETI RECLAMATIE..rusine,animalelor